FAQ’s (Preguntes Freqüents)

  1. Quins són els mètodes de pagament acceptats?

Podràs fer el pagament dels productes de la nostra web mitjançant:

– Targeta de crèdit (Visa, Màster card, Visa Electron)

  1. Com puc saber la meva talla d’anell?

Per a saber la teva talla d’anell hauràs de seguir les instruccions de la nostra Guia de Talles on et facilitarem les instruccions per a poder mesurar la talla tu mateix.

  1. Quant temps triga a arribar la meva comanda?

Gestionarem la teva comanda perquè en un termini de 72h (hàbils) arribi on vostè indiqui. Li preguem que tingui en compte aquest punt a l’hora d’efectuar les seves comandes. Si desitja especificar una data o horari en concret, si us plau, contacti amb el nostre equip en info@joieiriacopernic.com.

  1. Quina és la política de devolucions i canvis?

Disposa d’un període de devolució de 15 dies en totes les seves compres realitzades en joieriacopernic.com.

Qualsevol producte que es vulgui canviar o retornar sempre ha de fer-se amb l’embalatge i etiquetatge originals i intactes, convenientment empaquetat en la seva caixa original i protegit correctament. L’article a retornar ha detrobar-se en el mateix estat en el qual va ser rebut i amb el precinte de garantia sense ser manipulat. No s’acceptaran els productes que hagin estat usats, així com danyats o trencats com a resultat de la falta de cura o negligència. Tampoc s’admetrà cap canvi ni devolució en articles serigrafiats o personalitzats.

Les devolucions d’import es realitzaran mitjançant el mateix mètode de pagament amb que es va realitzar previament, en els 10 dies hàbils següents a la devolució de la compra.

  1. Es poden personalitzar les joies?

Des de Joieria Copèrnic serigrafiem i personalitzem les joies per als nostres clients si així se sol·licita. En cas de tenir algun dubte, pot contactar amb nosaltres al següent correu electrònic: info@joieriacopernic.com.

  1. Com puc cuidar i netejar les meves joies?

Cuidar i netejar adequadament les teves joies és fonamental per a mantenir la seva bellesa i durabilitat al llarg del temps:

  1. Evita el contacte amb perfums, productes de neteja i altres químics que poden danyar les joies.
  2. Treu-te les joies al realitzar exercici, netejar, cuinar o altres activitats que puguin fer-les malbé.
  3. Guarda les teves joies en el seu estoig per separat per a evitar que es ratllin o embullin.
  4. Neteja les teves joies periòdicament per a mantenir la seva lluentor i aparença.